Life

Hvordan gik den første uge med træning? #100dagespagten

Det er sgu da gået meget godt. Jeg var afsted 4 gange på 6 dage! Døden nær de første gange, og meget nervøs. For indrømmet, jeg har det lidt stramt med at være i et fitnesscenter. Men jeg havde simpelthen metalt indstillet mig på, at jeg ikke skulle være flov – men gå med oprejst og selvsikker pande derover. Så jeg har endda 3 af gangene stået forrest og kigget mig selv i spejlet. Og det er ok. Jeg tvivler på, at de andre står og kigger på mig og tænker deres. Det er jo bare oppe i mit hoved.

Kunne jeg så gennemføre?

Ja, selvfølgelig kunne jeg da det. Jeg var med på det hele, lavede bare nogle anderledes armbøjninger…. Og jeg har min helt egen version af planken. Hold nu kæft, det er da den værste position at sætte sin krop i. Men det skal jeg nok komme efter. En meget ældre dame, som jeg mødte på mandag morgen-holdet, sagde at hun altid havde trænet hele sit liv. Hvis hun ikke lige kunne komme til træning, så kunne hun jo altid lave nogle armbøjninger. Fedt. Og det vil jeg prøve – for det er jo ret målbart ift. at se en progression. Så jeg vil prøve at lave 10 armbøjninger hver dag, og se hvor god jeg bliver til det. Og her mener jeg ikke dem på knæene. hehe.

Du starter for hårdt ud

Det er der blevet sagt til mig flere gange. Og ja, det kan man måske mene. Men jeg er jo topmotiveret, så hvorfor skal jeg ikke bare smede mens jernet er varmt. I stedet for at starte ud 2 gange om ugen, og så flytter man rundt dagene, fordi man liiige skal noget. Det er no-go. Jeg har simpelthen besluttet at have fire faste træningsdage. Og hvis jeg ikke kan komme udenom en aftale, ja så kan 3 gange til nød gøre det. Så sådan bliver det. Bum.

Jeg var liige ved at tude

De har været rigtigt søde i Fitness World, men jeg er jo også god til at tage kontakt og spørge mv. Jeg var dog lidt udfordret om mandagen, da instruktøren to gange korreksede mig og tilmed sagde at det var en mental indstilling, da jeg skulle lave planken. Nej, det er det så ikke. For jeg vejer for meget og er top utrænet, så jeg kan ikke “tænke” mig til at lave en god sideplanke. tsk tsk. Så jeg var sgu ved at tude, men prøvede så febrilsk at mentaltræne mig til ikke at tude. Det lykkedes – hun prøvede jo bare at opmuntre mig eller noget. Men hun er tilgivet, for jeg ved godt, at jeg er mega hudløs – så jeg kommer igen. Mandag-morgen holdet består forresten af en del seje ældre damer. De kører sgu med klatten. Respekt for dem, jeg glæder mig til at jeg kan tage lige så meget vægt på vægtstangen, som de kan.

Behøver jeg fortælle, at jeg har gået mærkeligt hele ugen? Så det var virkeligt dejligt at slutte ugen af med et lille spaophold med 3 dejlige veninder.

Ciao // Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *