Life

Jeg har lavet en pagt med min krop

Jeg har lavet en pagt med min krop og Fitness World. Jeg er ærligt talt så træt af at have smerter og småskavanker – og ved I, hvad jeg er også træt af at være for tyk.

Selvom jeg har brugt maange terapitimer, hvor jeg skal lære at elske min krop – så gør jeg det altså bare ikke. For jeg synes ikke den er pæn. Og den er heller ikke sund og stærk. Og det vil jeg gerne være.

Så fuck dig str. 46, jeg slår op

Nu er det nu. Min 100 dages pagt starter nu. For come on, 169 meter fra hoveddøren ligger Fitness World, så det kan næsten ikke blive nemmere. Jeg går ikke efter at tabe et bestemt antal kilo. Jeg vil bare føle mig godt tilpas, passe mit gamle tøj, få nogle nye gode vaner og ikke mindst være en sej rollemodel for mine unger.

Så når jeg er ked, så skal jeg ikke bare hjem og hygge i sofaen med noget lækkert og en bog – jeg skal over og tæskes igennem til et Stram op-hold. For hold nu op, hvor er jeg høj bagefter – og stolt og glad. Det samme gælder, når jeg er træt, stresset og doven. Afsted med dig Camilla! Jeg tænker, det tager mig 100 dage at få det ind under huden, så jeg ikke længere kan undvære det. Men jeg fortsætter uanset hvad. For jeg vil IKKE stå på pisten næste år og være i en så ekstremt dårlig form igen. For det hjælper jo ikke ligefrem på højdeskrækken (og angsten) at være i konstant squat/pizza-stilling, fordi man ikke har kræfter i benene.

Vær mit heppekor

Så følg med her på bloggen – det handler ikke om vægttab, men om motivation, sjove oplevelser, op- og nedture og ikke mindst mine prøvelser med planke og push-ups… Elsker det… not… Jeg laver en ugentlig status og jeg håber, at I vil være med mig og heppe på mig.

Ciao // Camilla

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *